Besparen op energie met LED verlichting

Steeds meer consumenten vervangen hun verlichting thuis door LED verlichting. Dit komt door de lange levensduur van de LED lampen, maar deze LED lampen zijn energiezuiniger dan andere verlichting. Als we een LED lamp met een gloeilamp gaan vergelijken, dan zult u al direct zien dat LED lampen veel zuiniger zijn. De prestaties die een gloeilamp levert bij 25 watt, levert de LED lamp bij 2 watt. Dit is dus 12,5 keer zuiniger. Als u dan gaat bedenken dat dit per lamp is die u in huis heeft, dan kunt u wel bedenken hoeveel u hier per jaar mee kunt besparen!

Kostenbesparing

Niet alleen voor consumenten hoeft dit een kostenbesparing te zijn. Bedrijven kunnen overstappen naar LED verlichting om kosten te besparen. Veel overheden hebben dit al gedaan door de straatverlichting en verkeerslichten te vervangen voor LED verlichting. Zoals hierboven vermeld zijn de LED lampen een stuk energie zuiniger, dan andere verlichting, maar daarbij hebben ze ook een langere levensduur. Hierdoor moeten de lampen minder vaak vervangen te worden, wat ook weer onderhoudskosten en vervangingskosten zal besparen.

Milieuvriendelijk

Naast het feit dat er kosten bespaard kunnen worden door het gebruik van LED verlichting, zult u zien dat het milieuvriendelijker is dan het gebruik van andere soorten verlichting. Omdat LED verlichting bij een lager energie verbruik toch dezelfde prestaties levert, wordt er minder stroom verbruikt. Des te minder stroom er verbruikt wordt, des te beter het is voor het milieu. Eigenlijk is het een hele makkelijke manier om goed bezig te zijn voor het milieu. U bespaart geld en daarbij helpt u mee aan het groener worden van Nederland.

Wilt u ook geld gaan besparen? Schakel dan over naar LED verlichting. Enkel door het vervangen van uw lampen kunt u na verloop van tijd geld gaan besparen! Bekijk deze LED webwinkel voor meer informatie.

Previous post: